Blondmaskers nu verkrijgbaar

Gezien de zelfverklaarde leiders van dit land de schatkist al leeggemaakt hebben voor gevechtsvliegtuigen, belastingskortingen voor de rijken en steekpenningen, schoot er niet genoeg meer over voor degelijke gezondheidszorg en worden we nu gevraagd om zelf onze mondmaskers te maken. Uiteraard vinden we dit een belachelijk systeem, maar zonder de fouten van onze flutregering goed te willen praten, lijkt het ons toch belangrijk om onszelf en onze klanten zo goed mogelijk te beschermen en zijn we begonnen met de productie van onze eigen Blondmaskers. Deze combineren op stijlvolle wijze bescherming en ongezouten meningen t.a.v. patriarchaat en/of kapitalisme.

Blond is een commercieel café. We vragen 5 pleuro en maken hier winst op om de zaak draaiende te kunnen houden. Om een masker te bestellen kan je, net zoals voor de drank, een eenvoudig mailtje sturen naar blondgent@gmail.com of via de website: http://blondgent.be/contact/
Als je geen of weinig geld hebt, maak je eigen masker, vraag één gratis of steel er één.

De maskers dienen van vervangbare filters voorzien te worden en bieden geen 100% bescherming. Kan sporen van flik bevatten.